Menu

Info aanmelden

Op zondagmorgen 3 maart is de 52e optocht door het mooie Spreeuwendurp. Om 10.31 uur zal het startsein klinken vanaf de Sint Odradastraat.

De deelnemersdienen hun startnummer in het Dorpshuis aan de st Odradastraat voor 10.15uur op te halen. Daarna wordt u door de leden van de optocht commissie een opstelplaats aangewezen.

De Spreeuwendurper optocht kent 4 categorieën;

  • Wagens Volwassenen (gemotoriseerd voertuig met deelnemersvanaf 13 jaar)
  • Wagens Jeugd (gemotoriseerd voertuig met deelnemers t/m 12 jaar)
  • Loopgroepen Volwassenen (loopgroep deelnemers vanaf 13 jaar)
  • Loopgroepen Jeugd(loopgroep deelnemers t/m 12 jaar)

De route van de optocht:
St. Odradastraat (start Dorpshuis) - Weikesstraat - de Meerdammen -`t Buske - Leimuidenstraat-Veerweg - St.Odradastraat.

Deelnemers aan de optocht:
Gelievede aanwijzingen tijdens de optocht op te volgen van de leden van de optochtcommissie. Verzamel je afval en lever het aan het einde van de optocht in bij de verzamelplaats tegenover Herberg Het Hart van Alem, de leden van de optochtcommissie assisteren jullie daarbij.

Bezoekers vande optocht:
Gelieve geen auto`s te parkeren langs de route. Wij vragen u de auto zodanig te parkeren dat de optocht er niet door wordt gehinderd of vertraagd. Neem a.u.b. uw afval mee naar huis.

Wij wensen iedereen veel succes en een mooie
Spreeuwendurper optocht toe !!

Groepen van buiten deze gemeenten zullen aan moeten tonen dat ze een meerwaarde vormen voor de optocht! (mooi gevormde wagen die mee kan doen voor de 1ste prijs). Een afvaardiging van de optocht commissie zal in dit geval bepalen of dit ook het geval is.

Opgeven kan door het formulier wat u kunt vinden in onderstaande link in te vullen en retour te sturen naar optocht@spreeuwendurp.nl

Download inschrijfformulier

 


Voor vragen:
Annette Verschuure

't Buske 14 Alem
Tel 06-38448755

SponsorsJ.A. van Boxtel

Opa Pietje

RPC - Promens / Jachtenberg

Handelsonderneming Veldstaal

HV Electronics