Menu

Info aanmelden

Op zondagmorgen 11 februari is de 51e optocht door het mooie Spreeuwendurp. Om 10.31 uur zal het startsein klinken vanaf de Sint Odradastraat.

De deelnemersdienen hun startnummer in het Dorpshuis aan de st Odradastraat voor 10.15uur op te halen. Daarna wordt u door de leden van de optocht commissie een opstelplaats aangewezen.

De Spreeuwendurper optocht kent 4 categorieën;

  • Wagens Volwassenen (gemotoriseerd voertuig met deelnemersvanaf 13 jaar)
  • Wagens Jeugd (gemotoriseerd voertuig met deelnemers t/m 12 jaar)
  • Loopgroepen Volwassenen (loopgroep deelnemers vanaf 13 jaar)
  • Loopgroepen Jeugd(loopgroep deelnemers t/m 12 jaar)

De route van de optocht:
St. Odradastraat (start Dorpshuis) - Weikesstraat - de Meerdammen -`t Buske - Leimuidenstraat-Veerweg - St.Odradastraat.

Deelnemers aan de optocht:
Gelievede aanwijzingen tijdens de optocht op te volgen van de leden van de optochtcommissie. Verzamel je afval en lever het aan het einde van de optocht in bij de verzamelplaats tegenover Herberg Het Hart van Alem, de leden van de optochtcommissie assisteren jullie daarbij.

Bezoekers vande optocht:
Gelieve geen auto`s te parkeren langs de route. Wij vragen u de auto zodanig te parkeren dat de optocht er niet door wordt gehinderd of vertraagd. Neem a.u.b. uw afval mee naar huis.

Wij wensen iedereen veel succes en een mooie
Spreeuwendurper optocht toe !!

De gemeente heeft besloten dat uitsluitend carnavalsverenigingen uit de regio mogen deelnemen aan de optochten in Maasdriel.
Dit betekend dat het helaas niet mogelijk is om in te schrijven voor de Spreeuwendurper optocht wanneer jouw carnavalsvereniging niet uit de gemeente Maasdriel of uit de Bommelerwaard afkomstig is.

Opgeven kan door het formulier wat u kunt vinden in onderstaande link in te vullen en retour te sturen naar optocht@spreeuwendurp.nl

Download inschrijfformulier

 


Voor vragen:
Annette Verschuure

't Buske 14 Alem
Tel 06-38448755

SponsorsJuvama BV

J.A. van Boxtel

HV Electronics

RPC - Promens / Jachtenberg

Autorijschool Gertine Kollenburg