Menu

Home

Tonproaters avond 2020

 


Ook dit jaar organiseert CV 't Spreeuwendurp de jaarlijkse tonpratersavond. Wederom belooft het een gezellige avond te worden voor jong en oud. Onder andere Dirk Kouwenberg, Koop Drost en Jorlan Manders zullen verschillende buuts ten gehore brengen.
Het tonpraten vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 Oktober in het Dorpshuis "De Drie Linden". Het dorpshuis zal corona proof gemaakt worden, zodat u veilig van de tonpratersavond kunt genieten. De deur gaat open om 19.30 uur en de eerste buut start om 20.11 uur. De voorverkoop start op 9 september, kaartjes kosten €10,00 en zijn beschikbaar bij Bloemsierkunst Jolene, Sportpark "De oude maas", Coop den Boer en Adri Leerintveld (06-30824392).

Meer info over deze avond zal bekend gemaakt worden via onze website en facebook pagina.

Wij hopen er samen met u een gezellige tonpraatavond van te maken.

Graag tot dan!
CV 't SpreeuwendurpSpreeuwendurper Carnavalskrant 2020

 Klik hier om de krant te bekijken

 


Programma Spreeuwendurper Carnaval 2020 

Zaterdag 23 november: Derde editie van het Hos Je Kapot Bal!

Op 23 november organiseert carnaval Spreeuwendrup de derde editie van Hos Je Kapot Bal in het dorpshuis. Dit zal tevens de nieuwe start zijn van de carnaval in 't Spreeuwendurp.
Daffie DJ zal deze avond voorzien van gezellige carnavals krakers. Ook zal Jack van Raamsdonk optreden tijdens deze avond. Het Hos Je Kapot Bal begint om 20.11 uur in het dorpshuis in Alem.

 

 Tonproaten 2019

 

Tonpraten

 

 

 

Ook dit jaar organiseert CV 't Spreeuwendurp de jaarlijkse tonpratersavond. Wederom belooft het een gezellige avond te worden voor jong en oud. Onder andere Jasper van Gerwen, Peter van der Maas en Christel van den Dungen zullen verschillende buuts ten gehore brengen.

Het tonpraten vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 oktober op sportpark "De oude maas". De deur gaat open om 19.30 uur en de eerste buut start om 20.11 uur. De voorverkoop start op 9 september, kaartjes kosten €10,00 en zijn beschikbaar bij Bloemsierkunst Jolene, Sportpark "De oude maas", Coop den Boer en Adri Leerintveld (06-30824392). 

Meer info over deze avond zal bekend gemaakt worden via onze website en facebook pagina.

Wij hopen er samen met u een gezellige tonpraatavond van te maken.

 

 

 

Graag tot dan!

 

CV 't Spreeuwendurp

 Geraniumactie

 


SponsorsHandelsonderneming Veldstaal

P. v Koolwijk Bloemen en Planten

Koen de Leeuw Bouwontwerp & Advies

Berry

WEBE Afbouw